Съвременният пазар е залят от ароматерапевтични продукти. Вскякви аромати във вариращи опаковки с прекрасни обещания за вълшебни ефекти се намират във всеки магазин, аптека, дрогерия… Как да различим онези, които си струват от онези, които не само, че няма да ни помогнат, но могат и да ни навредят? Когато избирахме етеричните масла, с които да работим, търсехме продукт, който да отговаря на следните качества:

  • Да е с доказан произход
  • Да е подходящ за вътрешна употреба
  • Да е лесен за употреба и интегриране в йога практиката

След не малко търсене и лутане попаднахме на етеричните масла на dōTERRA и се влюбихме! По наше мнение това са най-чистите етерични масла на българския пазар към момента.

dōTERRA е производител и дистрибутор на терапевтичен клас етерични масла. Компанията работи с над милион независими дистрибутори в целия свят. В допълнение към големия набор от етерични масла, dōTERRA предлага и ароматни композиции, продукти за дома и здравето и хранителни добавки, които са екологично чисти, ефективни и лесни за употреба. Революционният елемент на тези етерични масла не се изчерпва само с тяхната чистота и качество. От dōTERRA предлагат разнообразна информация за използването на техните продукти, така че дори най-новите почитатели на ароматерапията да се чувстват спокойни и уверени, че се грижат за себе си и семейството си по най-добрия начин. Потърсете dōTERRA апликацията за мобилни устройства и се убедете сами колко е лесно и прятно да работиш и твориш с етерични масла!