Кои сме ние

Ние сме малка и етична компания от България – земята на розите и лавандулата.

Вярваме, че цялото изцеление идва от природата, затова сме създали невероятни лечебни етерични смеси за енергиен баланс и защита и женско хормонално здраве. Разработили сме масла за всеки един от 7те енергийни центъра в тялото, за всяка седмица от женския цикъл и менопаузата, за всеки елемент- огън, вода, земя, въздух, както и за техния баланса.

Нашите продукти се съхраняват в био контейнери от виолетово стъкло Мирон със стъклен рол он за лесно приложение. Суровините ни са от Англия и Германия и са биосертифицирани.

АРОМАТНО ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ ПРИРОДАТА

Етеричните масла се извличат от кората, листата, плодвете, цветовете, стеблата или корените на различни растения. Съществуват около 250 вида растения, които имат ароматни молекули.

Те се произвеждат от специфична система в растението, която ако сравним с човешката, бихме нарекли ендокринна. Това означава, че  смесите от различни етерични масла имат лечебен ефект върху имунната система на човек и подпомагат хормоналния баланс.

УХАНИЕ, КОЕТО РАЗКРИВА ТВОЕТО ВЪТРЕШНО СИЯНИЕ

Нашите етерични смеси съдържат есенцията на растението! Всяка малка капка ви дава концентрирана животворна енергия и защита от вируси, бактерии и негативна енергия в градската среда.

И ВЪТРЕШНИЯТ МИР Е САМО НА КАПКА РАЗСТОЯНИЕ

Запознай се с нас

Моята история

44650343_1729232143853095_2255719525393629184_n

Здравей аз съм Деви и съм точно като теб – жена, която живее в града. Дълги години се опитвах да избягам, да съм сред природата. Но мисията ми ме задържа в градската среда, което ме провокира да намирам начини да внеса природата сред бетона. Моята мисия е да вдъхновявам хората, които срещам по пътя си да живеят в своята Автентична зона. По пътя до сега сътворих много проекти, включително две пространства за работа – Център Мандала и Тринити, които са в служба на много хора по пътя към по-смислен живот. Моят път премина през обрати, бизнес кариера, предприемачество, йога, констелации, медитации, трансформации, енергийни иницииации, дихателни сесии, аромати, сетивни преживявани,танци, световни странствания и завръщания към сърцето. Aз съм предприемач по душа и винаги начинанията ми са свръзани с благоденствието на повече хора. Аз съм човек, който обича общността и се радвам да бъда в услуга на всяка трансформация. deviflow.com

Моята история

23140527_10214883177942484_796074603_n

Мон – майка, писател, йогини, ароматерапевт и констелатор. Съчетава много страсти в живота си, жонглира с много топки, но никога не й омръзва да бъде себе си. Обича да открива нови и вълнуващи комбинации от йога стилове (основно виняса и кундалини йога), от етерични масла и от хора и преживявания. Носи се по водите на разнообразието и не спира да октрива нови брегове. Единствена котва е нейният блог Goyogaflow, където съчетава всички свои страсти.

Мон е съосновател на марката за високовибрационни етерични смеси 11 Moons, асистент в ароматни ин йога практики, организатор на ароматни събития и автор на стотици статии. Можеш да я откриеш на moni@goyogaflow.com

Така се родиха 11 MOONS на една нова луна с мечтата на две жени – аз – Деви, и Мон, точно като теб, които търсят себе си и хармонията, всъщност хармонията в себе си.
Вплетохме общите си дарби и създадохме тези ритуални високо вибрационни масла, чиито формули не са просто резултат от добре подбрани съставки. Една нощ се оставихме на творческата си енергия и познанията си за ароматите и енергийното тяло и създадохме формули, които се превърнаха в хомогенни ароматни композиции.

На крилете на вдъхновението прекарахме дълги часове в забъркване, влагане на кристали, опаковане и зареждане в кристални мандали.

В началото работихме с маслата на Doterra и приготвяхме ръчно всеки продукт. Използвахме ги най-вече в практиките си, в които подсилваме ефекта на ин йога и други енергийни практики с природната сила на етеричните масла. Хората започнаха да искат да си ги купуват и така минахме на следващия етап – създадохме продукт и бранд. След време нуждата да предложим качествен продукт на все по-широката аудитория от хора, които търсят връзка със себе си и природата в града, започнахме да ги прозивеждаме в лаборатория с най-високи стандарти.

Днес аз – Деви продължавам да развивам 11 Moons, с идеята да предложа на всяка жена връзка с природата и със себе си в града.

Това е историята на кратко. Надявам се и ти да се вдъхновиш и да следваш поривите на сърцето ти, които да се материализират в красиви начинания.

Как започнахме

Как приготваме маслата сега