КОИ СМЕ НИЕ

Запознай се с нас

Моята история

44650343_1729232143853095_2255719525393629184_n

Здравей аз съм Деви и съм точно като теб – жена, която живее в града. Дълги години се опитвах да избягам, да съм сред природата. Но мисията ми ме задържа в градската среда, което ме провокира да намирам начини да внеса природата сред бетона. Моята мисия е да вдъхновявам хората, които срещам по пътя си да живеят в своята Автентична зона. По пътя до сега сътворих много проекти, включително две пространства за работа – Център Мандала и Тринити, които са в служба на много хора по пътя към по-смислен живот. Моят път премина през обрати, бизнес кариера, предприемачество, йога, констелации, медитации, трансформации, енергийни иницииации, дихателни сесии, аромати, сетивни преживявани,танци, световни странствания и завръщания към сърцето. Aз съм предприемач по душа и винаги начинанията ми са свръзани с благоденствието на повече хора. Аз съм човек, който обича общността и се радвам да бъда в услуга на всяка трансформация. deviflow.com

Моята история

23140527_10214883177942484_796074603_n

Мон – майка, писател, йогини, ароматерапевт и констелатор. Съчетава много страсти в живота си, жонглира с много топки, но никога не й омръзва да бъде себе си. Обича да открива нови и вълнуващи комбинации от йога стилове (основно виняса и кундалини йога), от етерични масла и от хора и преживявания. Носи се по водите на разнообразието и не спира да октрива нови брегове. Единствена котва е нейният блог Goyogaflow, където съчетава всички свои страсти.

Мон е съосновател на марката за високовибрационни етерични смеси 11 Moons, асистент в ароматни ин йога практики, организатор на ароматни събития и автор на стотици статии. Можеш да я откриеш на moni@goyogaflow.com

Така се родиха 11 MOONS на една нова луна с мечтата на две жени – аз – Деви, и Мон, точно като теб, които търсят себе си и хармонията, всъщност хармонията в себе си.
Вплетохме общите си дарби и създадохме тези ритуални високо вибрационни масла, чиито формули не са просто резултат от добре подбрани съставки. Една нощ се оставихме на творческата си енергия и познанията си за ароматите и енергийното тяло и създадохме формули, които се превърнаха в хомогенни ароматни композиции.

На крилете на вдъхновението прекарахме дълги часове в забъркване, влагане на кристали, опаковане и зареждане в кристални мандали.

В началото работихме с маслата на Doterra и приготвяхме ръчно всеки продукт. Използвахме ги най-вече в практиките си, в които подсилваме ефекта на ин йога и други енергийни практики с природната сила на етеричните масла. Хората започнаха да искат да си ги купуват и така минахме на следващия етап – създадохме продукт и бранд. След време нуждата да предложим качествен продукт на все по-широката аудитория от хора, които търсят връзка със себе си и природата в града, започнахме да ги прозивеждаме в лаборатория с най-високи стандарти.

Днес аз – Деви продължавам да развивам 11 Moons, с идеята да предложа на всяка жена връзка с природата и със себе си в града.

Това е историята на кратко. Надявам се и ти да се вдъхновиш и да следваш поривите на сърцето ти, които да се материализират в красиви начинания.

Как започнахме

Как приготваме маслата сега