Подбрахме за теб специална селекция от масла, които ще ти помогнат да развиеш петия си енергиен център. Ще те свържат с Истината в теб и ще те стимулират да се изразяваш и изслушваш. Разбира се, винаги можеш да избереш нашата готова високовибрационна смес Чистота и Истина, която въздейства пряко върху Вишудхи чакра.

Тамян – маслото на истината

frankincensearticleЕтеричното масло от тамян разкрива пред нас всички илюзии на ума ни. То ни подканва да прекъснем модели на поведение, свързани с лъжи, заблуди и клюкарстване. Сухият горещ аромат на тамяна изгаря мая и ни открива Истината в нейната цялост – като духовна мъдрост и знание, което идва директно от Източника. Той сваля очилата на тъмнината от очите ни и осветява бариерите, които умът поставя пред приемането на истината. Тамянът е маслото и на Бащата. Той стимулира връзката ни с божественото мъжко начало и с нашия биологичен баща. Това масло е същевременно мощен унищожител на илюзии и стабилен подкрепящ елемент по пътя на израстването ни. Като здравото бащино рамо, на което винаги можем да се опрем, тамянът ни напомня, че винаги можем да разчитаме на божествена подкрепа от Бащата.

Лавандула – маслото на комуникацията

lavenderarticleЕтеричното масло от лавандула спомага откровената комуникация. То успокоява несигурните в себе си и дава кураж на онези, които се страхуват да изразят истинските си мисли и емоции. Лавандулата адресира дълбокия страх да бъдем видени и чути, който блокира себеизразяването ни. Хора, които се боят да бъдат под светлините на прожекторите могат да прикриват това, като говорят твърде много и привличат вниманието към себе си. Но думите, които те изричат създават една фалшива фасада на увереност, която цели да прикрие истинските им чувства. Маслото от лавандула помага на такива хора да се свържат с цялата палитра и богатство на емоционалния си свят и да започнат да общуват от това място на приемане. Само така, можем да изразяваме и живеем Автентичното си Аз – както ни учи лавандулата. Само през уязвимостта на откровеното споделяне, можем да бъдем разпознати и и оценени и само тогава можем да споделяме талантите си с другите.

Евкалипт – маслото на здравето

eucalyptusarticleЕтеричното масло от евкалипт е един от най-силните естествени антибиотици. То има антибактериално, противогъбично и отхрачващо действие, като подпомага дейността на горните дихателни пътища и сърцето. На емоционален план неговият свеж зелен аромат ни поставя пред действителната причина за болестта. Хората се разболяват по две причини – имат нужда от почивка или имат нужда от внимание. Евкалиптът с остротата си ни помага вдигнем завесата на илюзиите и да видим защо сме поставили физическото си тяло в състояние на страдание. Маслото адресира модели от типа на „Аз винаги съм болен“, „Не заслужавам да бъда здрав“ и „Само ако съм болен мога да получа онова, което наистина искам“. Евкалиптът ни свързва с вътрешните ни ресурси и ни стимулира да поемем отговорност за здравето си. То открива пред на истината за цялостното и пълноценно здраве.

Хвойна – маслото на нощта

juniperberryarticleЕтеричното масло от хвойна помага на тези от нас, които се боят от нощта в буквален и преносен смисъл. Нощта и тъмнината, която тя спуска над света е символ на неосветените кътчета на нашето подсъзнание, на пророческите сънища и кошмари, на колективното подсъзнавано. Нашият страх от нея показва страх да опознаем себе си в своята пълнота. Този отказ да се срещнем със сянката си означава, че никога не бихме могли да познаем цялата истина за самите себе си. Хвойната със своя изчистващ аромат ни вдъхва кураж и ни напомня, че в сенките на нощта, в дълбините на подсъзнанието са скрити едни от най-големите дарове. Тя предоставя енергийна защита от тъмнината и ни подканва честно да оценим информацията, която подсъзнанието ни дава. Хвойната ни учи, че едва след се помирим със сянката и страховете си, можем да заживеем своята Истина.

Маточина – маслото на светлината

melissaarticleЕтеричното масло от маточина пробужда душата за истината и светлината. Тя ни напомня за нашата истинска божествена същност и ни помага да извървим земния си път с лекота. Маточината ни подканва да пуснем всичко, което ни държи в бримките на ограниченията, за да можем да разгърнем пълния си потенциал. Нейният лек, цветен аромат ни свързва с дълбокия ни вътрешен глас, който винаги знае Истината. Когато се чувстваме твърде затрупани от отговорностите на живота, маточината ни напомня каква е истинската причина да сме тук на земята. Тя дава сила и виталност на сърцето ни и ни свързва с източника на Силата в нас. Маточината ни зарежда с ентусиазъм, който се процежда през всяка клетка на тялото ни и заразява всички около нас да живеят с лекота и радост в Истината си.

Сладка мента – маслото на уверената реч

spearmintarticleЕтеричното масло от сладка мента вдъхновява ясен ум и уверена реч. То помага на онези, които изпитват затруднение да говорят пред други хора. Сладката мента ни свързва с яснотата на собствените ни убеждения и мнения и ни позволява да ги облечем в най-убедителните думи. Нейният свеж аромат ни вдъхва увереност и ни помага да се изразяваме адекватно и съобразено с публиката ни. Ефективната комуникация, учи сладката мента, е следствие от ясната позиция и правилно подбраните доводи. Това масло е особено подходящо за онези от нас, които често трябва да говорят пред аудитории, а изпитват страх и ментално объркване. С помощта на сладката мента всеки от нас може да прояви вътрешната си светлина, облечена в ясни думи и уверен изказ.

Черен пипер – маслото на свалянето на маските

blackpepperarticleЕтеричното масло от черен пипер осветява всички маски, с които прикриваме истинската си същност. От малки ни учат кое е социално приемливо и кое – не. На базата на тази информация, ние развиваме различни механизми, за да прикриваме черти от характера си, които смятаме за непривлекателни. Прикриването на тези наши характеристики обаче, ни поставя в състояние на неавтентичност. Всички наши маски, вместо да ни помагат, ни възпират да живеем Себе си в своята пълнота. Маслото от черен пипер действа като гумичка, която изтрива, всичко неистинно. То ни подканва да встъпим в силата си, като заживеем Себе си с всички свои предимства и недостатъци. Само тогава действията ни са ръководени от автентичността ни, вместо от социално приемливи норми. Само тогава можем чрез дейностите си да вдъхновяваме и да създаваме траен отпечатък в живота на другите.

Желая ти думите ти да извират от източника на Истината в теб.

Мон – ароматен алхимик

Встъпи в ароматния свят на маслата, научи как те влияят на подсъзнанието ти и как можеш да лекуваш фините си тела с тях. Ела тази събота от 10:00 часа в център Мандала на лекцията Обонянието и Алхимични процеси на съзнанието. От 14:00 часа можеш да се влкючиш в практическото ателие Ароматни изкушения за лице – бленди за всеки тип кожа, за да си сътвориш сама натурален бленд за сияйна красота. Местата са ограничени. Запази своето още днес на 0894488809.