Подбрахме за теб специална селекция от масла, които ще ти помогнат да развиеш третия си енергиен център. Ще те свържат с волята ти и ще ти помогнат да бъдеш по-фокусиран и продуктивен. Разбира се, винаги можеш да избереш нашата готова високовибрационна смес Фокус и Мотивация, която въздейства пряко върху Манипура чакра.

Черен пипер – маслото на свалянето на маските

blackpepper1000Етеричното масло от черен пипер осветява всички маски, с които прикриваме истинската си същност. От малки ни учат кое е социално приемливо и кое – не. На базата на тази информация, ние развиваме различни механизми, за да прикриваме черти от характера си, които смятаме за непривлекателни. Прикриването на тези наши характеристики обаче, ни поставя в състояние на неавтентичност. Всички наши маски, вместо да ни помагат, ни възпират да живеем Себе си в своята пълнота. Маслото от черен пипер действа като гумичка, която изтрива, всичко неистинно. То ни подканва да встъпим в силата си, като заживеем Себе си с всички свои предимства и недостатъци. Само тогава действията ни са ръководени от автентичността ни, вместо от социално приемливи норми. Само тогава можем чрез дейностите си да вдъхновяваме и да създаваме траен отпечатък в живота на другите.

Касия – маслото на самоувереността

cassia1000Етеричното масло от касия ни свързва с талантите и ресурсите ни и по този начин ни учи на самоувереност. Неговият силен горещ аромат ни помага да изградим истинска вяра в способностите си. Това масло е прекрасно за тези от нас, които са твърде срамежливи да изразяват себе си. Касията ни стимулира да опитваме нови неща, да развиваме талантите си и да демонстрираме способностите си, въпреки страха от провал. Тя ни учи да действаме и да се изразяваме, дори когато има възможност да сгрешим. Маслото от касия ни показва, че единственият начин да научаваме повече за себе си е като опитваме нови неща. То ни напомня, че всеки провал е само урок, който не затъмнява вътрешната ни светлина, а напротив – осветява ново кътче от нашата същност.

Карамфил – маслото на границите

clove1000Маслото от карамфил ни изважда от манталитета на жертвата. То ни помага да намерим кураж в себе си да казваме НЕ, когато усещаме, че нещо не е за нас. Твърде често се случва да се съгласяваме със ситуации, които усещаме, че не са добри за нас само за да не влизаме в конфликт. Маслото от карамфил ни учи, че уважението към другите започва с уважение към самите нас и поставянето на ясни граници. Горещият му аромат запалва собствения ни вътрешен огън. Когато той е достатъчно силен, ние с лекота можем да отстояваме себе си без да нараняваме другите. Карамфилът ни показва, че за да живеем Истината си е важно да отстояваме себе си и да се съобразяваме с границите на тези около нас.

Фенел – маслото на отговорността

fennel1000Маслото от фенел подкрепя тези от нас, които не се чувстват сигурни в себе си. Такива хора често могат да се чувстват победени от живота, да смятат, че отговорностите са непосилни за тях и че нямат силата и способността да променят ситуацията. Специфичниият аромат на фенела ни помага да се свържем с Възрастния в нас и да поемем пълна отговорност за изборите, които правим. Маслото от фенел ни учи, че животът не е твърде сложен и твърде голям. Фенелът ни помага да заживеем в интегритет със себе си, въпреки мнението на другите. Когато разчитаме твърде много на външна оценка, това масло ни напомня, че най-големият авторитет в живота ни сме самите ние. Фенелът ни помага също да се вслушваме във фините телесни сигнали и да ги разпознаваме адекватно. Ето защо той е прекрасно допълнение към терапии, свързани с пристрастяванията. Маслото от фенел ни показва действителната нужда, която се опитваме да задоволим, като пушим, пием, прекаляваме с храната или шопинга. Разбирайки нуждите си по-добре, ние заживяваме от една позиция на автентичност, в която се храним и движим по начин, който подхранва тялото и духа ни.

Джинджифил – маслото на встъпване в силата

ginger1000Етеричното масло от джинджифил е един от най-силните естествени двигатели. Само едно вдишване на свежия му пикантен аромат е достатъчно да запали вътрешния огън. Но джинджифилът не ни кара да действаме, заради самото действие. Той ни учи да присъстваме напълно в настоящия момент и да сме напълно отдадени само на него. Маслото от джинджифил ни изважда от схващането, че сме неспособни и безсилни да променим настоящата ситуация. То ни вдъхва кураж и ни напомня, че само ние създаваме реалността си. Няма нужда да чакаме някой или нещо да ни спаси, самите ние като войни на любовта и сътворци можем да преобърнем всяка ситуация и да я променим за доброто на всички.

 Лимон – маслото на фокуса

lemon1000Свежият цитрусов аромат на маслото от лимон подхранва ума и помага за концентрацията. Лимонът е прекрасно масло за ученици, тъй като помага на блуждаещият ум да се фокусира само върху едно нещо. Това масло ни помага да се свържем с менталната ни яснота, като същевременно подкрепя емоционалното ни тяло. Лимонът ни напомня, че оставаме ученици до края на живота си и всеки от нас има способността да учи и запомня нова информация с лекота. Той лекува вярването, че сме глупави, което много от нас носят от ученическите си години. На емоционално ниво маслото от лимон ни свързва с игривостта на сърцето.

Риган – маслото на непривързаността

oregano1000Маслото от риган е като нож, който изсича от настоящия момент цялата ненужна драма. То премахва пречките, изчиства негативността и ни помага да се отърсим от отрицателните привързаности. Риганът адресира директно нуждата ни да бъдем прави. Често, когато драматизираме, ние го правим именно защото се страхуваме да признаем, че сме сбъркали. Маслото от риган ни учи със смирение да признаваме грешките си, за да можем с лекота да продължим напред. Привързаността към правотата ни се разкрива като игра на егото, която ни държи закотвени в определени ситуации и модели, от които сякаш не можем да излезем. Риганът с острия си безкомпромисен аромат ни показва раздутото его и ни подканва да се смирим пред реалността. На още по-дълбоко ниво маслото от риган ни учи на непривързаност към материалното. То ни напомня, че всичко в живота е преходно и всеки опит да задържим нещо пречи на новото да се прояви в живота ни.

Желая ви осъзнати действия и наслаждение от постигнатото.

Мон – ароматен алхимик

0884 176 579