Свържете се с нас на 0884 176 579 | info@11-moons.com
Close
Open the top bar

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Градски Пролетен Базар

май 19 @ 11:00 am - май 20 @ 11:00 pm

Имаме удоволствието да Ви поканим на нашия “Градски Пролетен Базар“, който създадохме заедно с екипа на Ellinor’s House! Запазете си датите 19 и 20 май, защото уикендът обещава много красиви и вдъхновяващи срещи. На пролетния ни фестивал ще намерите органична козметика, бижута, аксесоари и дрехи на талантливи български дизайнери. Ще има и по нещо вкусно за хапване, както и музика, която подхожда на ритъма на пролетта.
За всички участници е важно да обявим, че общата такса за двата дни на фестивала, с включени маси с размери 90 х 80 см., предоставени от нас, е 150 лв. без ДДС. Рекламирането на базара ще стане чрез разлепяне на плакати из града след 25 април, разпространение на флаери по пощите след 5 май, ръчно раздаване на флаери – една седмица преди базара и в самите дни на събитието. Също така активно платена реклама във Facebook и Instagram. Молим всеки, който има желание да участва, да се свърже с екипа на „Лицата на Града“, или с “Ellinor’s House”, защото местата са ограничени.

Съвсем скоро очаквайте и обявяване на участниците!

Детайли

Начало:
май 19 @ 11:00 am
Край:
май 20 @ 11:00 pm
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/230608470844581/

Организатори

Лицата на града
Ellinor’s House

Място

„Tsar Asen“ 33, 1000 Sofia, Bulgaria
ул. "Цар Асен" 33
София, 1000
+ Google Map
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/230608470844581/
Back to top
Compare

Здравейте! Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате последните новини и оферти от нас!

Ние от „11 MOONS ценим коректността и прозрачността и сме посветени на това да изградим силни и дълготрайни отношения с Вас, нашите клиенти.
За да сме уверени, че правим всичко възможно за осигуряване на прозрачност относно начина, по-който събираме и обработваме предоставените от Вас лични данни, ние актуализирахме нашата  Практика за защита на личните данни и Политика за използване на бисквитки в съответствие с изискванията на новия европейски Общ регламент относно защитата на лични данни (GDPR).

При регистрацията си e възможно да сте се абонирали за нашия електронен бюлетин.
11 MOONS периодично изпраща на клиентите си електронен бюлетин с информация за новостите и текущите промоции, които предлагаме. Искаме да сме сигурни, че тази информация е желана и полезна за Вас. За да продължим да Ви изпращаме нашия електронен бюлетин, Вие трябва изрично да потвърдите Вашето съгласие да го получавате.

* Абонирайте се и бъдете първи, които да разберат за всичко около 11 Moons.