1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин 11 ЛУНИ (11 MOONS) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от 11-moons.com. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на 11-moons.com, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

11 ЛУНИ (11 MOONS) е търговска марка на 11 ЛУНИ ООД.

11 ЛУНИ ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: град София, бул. Мария Луиза № 58, ет.6,

ЕИК: 204826381

 1. За поверителноста на вашите данни

11 ЛУНИ (11 MOONS) обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че 11 ЛУНИ (11 MOONS) има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

име и фамилия

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за фактура и досавка

– пощенски код

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на 11 ЛУНИ (11 MOONS). Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на 11 ЛУНИ (11 MOONS) заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

 1. Поръчката

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на 11 ЛУНИ (11 MOONS) е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане.

Онлайн поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по e-мейл.  За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

Поръчка може да направите  по телефона от 09,00 до 17,00 ч във всеки работен ден – при този вариант, може да направите директно своята поръчка на телефон 0884 176579.

Продуктите и услугите, показани в 11-moons.com., представляват оферта на 11 ЛУНИ (11 MOONS)

Вашата ПОРЪЧКА ще се приема от 11 ЛУНИ (11 MOONS) като предложение за договор.

Ако 11-moons.com.  потвърждава изпълнението на една поръчка, това означава пълно приемане на условията на поръчката. Приемането на поръчката от 11-moons.com се счита за извършено тогава, когато съществува електронно потвърждение (e-mail), изпратено от 11-moons.com до клиента, без да се изисква потвърждение за получаване от страна на клиента.

Договорът влиза в сила при потвърждение на поръчката от 11-moons.com..

Настоящите правила и условия за продажба са на основата на сключения договор.

 1. Цените

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която ще получите информация в процеса на поръчка.

 1. Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

 1. Възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение
 2. Избрали сте “Плащане с карта” или “По банков път”, но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.
 3. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка –  имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на 11 ЛУНИ (11 MOONS) (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас.

 1. Плащане

Предлагаме 4 начина за плащане:

 1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.
 2. Плащане при получаване от наш магазин: плащате на място в нашия магазин, при получаване на поръчката.
 3. Плащане с кредитна/дебитна карта: плащате в процеса на поръчката.
 4. Плащане по банков път – плащането се извършва до 24 часа от потвърждаването на поръчката с електроннно съобщение (e-mail) от страна на 11-moons.com.
 5. Доставка и получаване на продуктите
 1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

За София поръчките постъпили в работен ден се изпълняват на следващия работен ден. Поръчките постъпили в Събота или Неделя се изпълняват в Понеделник.

За Страната поръчките се изпълняват в срок от 2 работни дни с Еконт.

При покупки над 108 лв. доставката е Безплатна.

 1. Получаване на място в 11 ЛУНИ (11 MOONS) на адрес град София, бул. Мария Луиза № 58, ет.6: избира се в процеса на поръчка след като изберете предпочитана дата и час на получаване.
 2. Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

– Продуктите да са в оригиналната си опаковка

– Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

– Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане при доставка или фактура по ваше желание)

– Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички суми, платени с дебитна/кредитна карта, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.

Можете да върнете продуктите на място в 11 ЛУНИ (11 MOONS) на адрес град София, бул. Мария Луиза № 58, ет.6.

 1. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон 0884 176579 с всички въпроси, свързани с продуките или услугите, предоставяни от 11 ЛУНИ (11 MOONS).

 1. Съдържание и авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от 11 ЛУНИ ООД и са  защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост.  Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или  който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост,  може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на 11 ЛУНИ ООД или на неговите представители. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

 1. За продуктите

Информацията и продуктите на този сайт не са предназначени за диагностика, лечение или превенция на заболявания и здравословни проблеми.