Бъди  жена с енергия!

Цялостни програми за женско здраве

Към нашите продукти за женско здраве, вече имаме и онлайн практики и програми, които да подкрепят всяка жена в процесите през които минава тялото и психиката и през различните фази на месечния и цикъл, както и през различните житейски етапи. 

Грижата единствено за външния вид не е достатъчна, за да се чувстваш женствена. Трябва да си в контакт с тялото си, да знаеш как да направляваш енергията си и как да се грижиш оптимално за себе си. А външният вид веднага ще отрази тази вътрешна грижа чрез сияйна кожа, искрящи очи и подхранена същност. 

Ние от 11 moons сме отдадени на естествените методи за постигане на оптимално здраве, баланс и красота. Вярваме, че женствеността е съвкупност от тези качества с добавена доза загадъчност, нежност и магнетизъм. Това състояние започва отвътре навън, точно както работят нашите продукти. 

Винаги е добър момент да се погрижиш за своята женственост с 5 пакета, които сме създали така, че да те подкрепят в разгръщането на твоята красота отвътре навън. 

Тези 5 пакета включват всичко необходимо, за да откриеш и да проявиш най-ценния ресурс, с който разполагаш – енергията си!  Ние сме се погрижили те да са балансирани и да ти дадат цялостна програма, вместо отделни парчета. Затова те включват:

  • Подходящ продукт
  • Теоритична част
  • 2 практики
  • Медитация

Пакет
“Обновена жена”

Повече информация

Пакет “Магнетична жена”

Повече информация

Пакет
“ПМС стоп”

Повече информация

Пакет “Безболезнен цикъл”

Повече информация

Пакет “Хормонален баланс”

Повече информация

Всички пакети: