Знаеш ли, че?

Приложението на етерично масло може да повлияе благотворно върху функцията на чакрите, органите и системите, които тя управлява?

Чакрите са енергийни центрове в човешкото тяло, които на физическо ниво кореспондират на жлезите с вътрешна секреция и управляват органите, разположени в зоната на съответната чакра.

Основните чакри са 7 и те се свързват с различни нива на съзнанието. Състоянието на чакрите влияе на здравето, емоциите и светоусещането ни. Ние също можем да влияем на функцията на чакрите си чрез практики, като йога, дишане, медитация, разходки в природата и … етерични масла.

Тайната на лечебния и хармонизиращ ефект на етеричните масла е и в тяхната миниатюрна молекула, която преминава през мембраната на клетката и навлиза в нея. Така влиянието на маслата е вътреклетъчно и променя био химията на тялото ни.

Ние от 11 Moons създадохме специални етерични смеси и утвърждения за всяка една от чакрите.Нашите масла идват и с утвърждения, които препрограмират ума и усилват ефекта на композицията.

Аурата представлява енергийно поле, което обгражда нашето тяло. Аурата е уникална за всеки човек  и се променя във всеки един момент.  Затова е важно да я защитаваме от външни влияния и въздействия. Аура спрей ще те държи винаги в облак от златно сияние, така че енергийната ти защита да е непробиваема.