11-moons.com

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 1. Общи условия

 

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин 11 ЛУНИ (11 MOONS) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от 11-moons.com. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на 11-moons.com, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

 

11 ЛУНИ (11 MOONS) е търговска марка на 11 ЛУНИ ООД.

 

11 ЛУНИ ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: град София, бул. Мария Луиза № 58, ет.6,

ЕИК: 204826381

 

 1. За поверителноста на вашите данни

 

11 ЛУНИ (11 MOONS) обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че 11 ЛУНИ (11 MOONS) има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

 

– име и фамилия

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за фактура и досавка

– пощенски код

 

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на 11 ЛУНИ (11 MOONS). Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на 11 ЛУНИ (11 MOONS) заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

 

 1. Поръчката

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на 11 ЛУНИ (11 MOONS) е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане.

Онлайн поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по e-мейл.  За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

Поръчка може да направите  по телефона от 09,00 до 17,00 ч във всеки работен ден – при този вариант, може да направите директно своята поръчка на телефон 0884 176579.

Продуктите и услугите, показани в 11-moons.com., представляват оферта на 11 ЛУНИ (11 MOONS)

Вашата ПОРЪЧКА ще се приема от 11 ЛУНИ (11 MOONS) като предложение за договор.

Ако 11-moons.com.  потвърждава изпълнението на една поръчка, това означава пълно приемане на условията на поръчката. Приемането на поръчката от 11-moons.com се счита за извършено тогава, когато съществува електронно потвърждение (e-mail), изпратено от 11-moons.com до клиента, без да се изисква потвърждение за получаване от страна на клиента.

Договорът влиза в сила при потвърждение на поръчката от 11-moons.com..

Настоящите правила и условия за продажба са на основата на сключения договор.

 

 1. Цените

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която ще получите информация в процеса на поръчка.

 1. Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

 

 1. Възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение
 2. Избрали сте „Плащане с карта“ или “По банков път”, но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.
 3. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка –  имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на 11 ЛУНИ (11 MOONS) (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас.

 1. Плащане

Предлагаме 3 начина за плащане:

 

 1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.
 2. Плащане при получаване от наш магазин: плащате на място в нашия магазин, при получаване на поръчката.
 3. Плащане с кредитна/дебитна карта: плащате в процеса на поръчката.
 4. Плащане по банков път – плащането се извършва до 24 часа от потвърждаването на поръчката с електроннно съобщение (e-mail) от страна на 11-moons.com.
 5. Доставка и получаване на продуктите
 1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

За София поръчките постъпили в работен ден се изпълняват на следващия работен ден. Поръчките постъпили в Събота или Неделя се изпълняват в Понеделник.

За Страната поръчките се изпълняват в срок от 2 работни дни с Еконт.

При покупки над 108 лв. доставката е Безплатна.

 1. Получаване на място в 11 ЛУНИ (11 MOONS) на адрес град София, бул. Мария Луиза № 58, ет.6: избира се в процеса на поръчка след като изберете предпочитана дата и час на получаване.
 2. Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

– Продуктите да са в оригиналната си опаковка

– Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

– Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане при доставка или фактура по ваше желание)

– Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички суми, платени с дебитна/кредитна карта, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.

 

Можете да върнете продуктите на място в 11 ЛУНИ (11 MOONS) на адрес град София, бул. Мария Луиза № 58, ет.6.

 1. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон 0884 176579 с всички въпроси, свързани с продуките или услугите, предоставяни от 11 ЛУНИ (11 MOONS).

 1. Съдържание и авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от 11 ЛУНИ ООД и са  защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост.  Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или  който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост,  може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на 11 ЛУНИ ООД или на неговите представители. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

 

 1. За продуктите

Информацията и продуктите на този сайт не са предназначени за диагностика, лечение или превенция на заболявания и здравословни проблеми.

 

Практики за поверителност на лични данни в

„11 луни” ООД

Кои сме ние?

Идентификация на администратора на лични данни –  „11 луни“ ООД.

„11 луни” ООД, е търговско дружество, регистрирано в търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕиК 204826381 със седалище и адрес на управление град София, бул. Мария Луиза № 58, ет.6, представлявано от Симона Енчева Димитрова, е администратор на лични данни, съобразно разпоредбите на Закона за защита на личните данни и Регламент 2016/679 на (ЕС)

Как да се свържете с нас?

Адрес:  град София, бул. Мария Луиза № 58, ет.6, тел. 0884 176579,

email: info@11-moons.com

11 ЛУНИ” ООД цени коректността и прозрачността и се грижи за поверителността на личните Ви данни.

Защитата на личната Ви информация през целия процес на обработка на лични данни, както и сигурността на всички бизнес данни, е въпрос с голяма значимост и приоритет за нас. Ние обработваме личните данни, събрани по време на посещението Ви на нашата уеб-страница, или на място в Центъра поверително и в съответствие със законовите разпоредби на национално и европейско ниво.

Какво представлява практиката за поверителността

Тази практика за поверителност/сигурност на личните данни има за цел да Ви представи изчерпателна информация на ясен и достъпен език за това какви действия се извършват с личните данни, които предоставяте на 11 ЛУНИ” ООД,”наричано по-долу 11 moons, включително:

 • Какви лични данни събираме за Вас?
  • Каква е целта на тяхното събиране?
  • За какъв срок съхраняваме предоставените лични данни?
  • С кого споделяме Вашите лични данни?
  • Как Ви уведомяваме за промяна на нашата Политика за сигурност?
  • Какви видове „бисквитки“ използваме, за да направим престоят Ви на нашата уеб-страница по-добър?
  • Какви са Вашите права относно предоставените лични данни?

С тази Практика за сигурност 11 moons, декларира, че прилага всички технически и организационни мерки за защита на личните данни на физическите лица, които са предписани от закон или друг нормативен акт на национално и европейско ниво.

Какво са лични данни?

Всяка информация и данни, които могат да идентифицират физическо лице, пряко или непряко. Така напр. непряко идентифициране е номерът на мобилния Ви телефон. Пряко идентифициране се постига, когато предоставите уникален идентификатор като например име, ЕГН, ЛНЧ, и др.

Какви лични данни събира 11 moons за Вас?

За да Ви предостави ефективен достъп до нашите продукти/услуги 11 moons събира следната информация за Вас:

 • Име, фамилия, телефон, рожденна дата, адрес, електронна поща, , при попълване на различните форми, поместени на нашата уеб-страница, включително създаване на първоначална регистрация, абониране за нашия бюлетин, попълване на формата за даване на мнения и/или коментари;
 • Данни за извършено плащане – данни за банкова сметка IBAN при плащане по банков път, дата на издаване на кредитна/дебитна карта, последни 4 цифри на картата, сума за плащане, дата на трансакция.
 • Технически данни, които автоматично се изпращат към нас, когато използвате нашата уеб-страница – IP адрес, GPS координати, информация за устройството, от което посещавате уеб-страницата;
 • Бисквитки (Cookies) – за идентифициране на браузъра или устройството Ви.

На какво основание 11 moons обработва личните Ви данни?

Обработването на лични данни включва събиране, съхранение, унищожаване, предаване, коригиране, актуализиране, изтриване, унищожаване и всички други действия, които се извършват с Вашите лични данни.

11 moons събира личните данни Ви данни, за да изпълни договорните си задължения по сключени с Вас договори за предоставяне на стоки и услуги – на договорно основание.

11 moons събира лични данни и след получено изрично, ясно, свободно и недвусмислено съгласие от Вас за целите на обработването. Например за маркетингови цели и получаване на рекламни бюлетини.
Съгласието за обработване на личните Ви данни се предоставя чрез при регистрация на уеб-страницата ни или попълване на контактна форма, поместена в сайта ни.
Съгласието, което предоставяте може винаги да бъде оттеглено, като изпратите писмено искане до електронната поща – info@11-moons.com

11 moons обработва лични данни и в изпълнение на законови задължения, както ако е необходимо с цел да се защитят животът и здравето на физическото лице, за което се отнасят данните.

11 moons може да обработва лични данни и в случай че има правен (легитимен) интерес, освен когато пред тези интереси преимущество имат интересите на физическото лице, за което се отнасят данните.

За какви цели събираме Вашите лични данни?

Получените от Вас лични данни ще бъдат използвани, за да можем да изпълним задълженията си към Вас, както и да помогнем за изпълнение на Ваши права, включително, но не само:
• За да Ви предоставим услугите/продуктите, предлагани от 11 moons;
• За да Ви осигурим достъп до нашата уеб-страница, като за целта Ви показваме съдържание, което е относимо, персонализирано и ограничено спрямо заложените от Вас критерии; За администриране на потребителски профили
• За да отговорим на Вашите запитвания, мнения и препоръки;
• За да Ви изпращаме информация, свързана със специални кампании и нови наши продукти и услуги, както и в изпълнение за счетоводно-отчетната ни дейност.

В допълнение на горното имаме правен интерес да събираме Вашите лични данни, защото без тях не можем да Ви предоставим услугата/продукта, към която/който имате интерес.

По какъв начин обработваме личните Ви данни?

За да предостави продукти и услуги, 11 moons обработва (събира) предоставените от Вас лични данни, относно физическата, икономическа, социална и семейна идентичност по следните начини:

– чрез попълване от Ваша страна на форми за регистрация в онлайн платформите ни;
– чрез посещение на уеб портала за използване на услугите на онлайн магазина ни;

– 11 moons не събира или не съхранява големи количества или ненужни лични данни

– при актуализиране на данни по Ваше искане и попълване на форма за актуализация на хартиен носител или в електронна среда;
– чрез обработване на информация за Вашите посещения на уеб портала на 11 moons;
– чрез обработка на информация за IP адреси, cookies (биксвитки), операционна система и тип браузър.

Колко време съхраняваме и обработваме Вашите данни преди да ги унищожим?

Администраторът съхранява Ви данни в съответствие с насоките за съхранение, които са находящи на сайта. По-конкретно, запазва данните Ви като потребители на сайта, докато текущо са налице, респективно до дерегистрацията от сайта, след което данните Ви се заличават, но съхранението не трае за повече от 6 месеца. От нашата система перманентно се изтриват записите за Вас, както и се унищожават хартиените досиета, съдържащи личните Ви данни.

На кого можем да предаваме предоставените от Вас лични данни?

11 moons се задължава да не предоставя личните Ви данни без Вашето изрично съгласие на трети лица, освен, когато е необходимо за изпълнение на поети договорни задължения към Вас.

За изпълнение на поети задължения по възникнали договорни и/или преддоговорни отношения с Вас е възможно 11 moons да разкрие личните Ви данни на следните лица:
– Дружества, предоставящи куриерски услуги;
– Компанията, която предоставя хостинг услуги, свързани с тази уеб-страница;

 • Счетоводител/счетоводна къща

Това  и всяко друго предаване се извършва при стриктно спазване на конфиденциалност и сигурност на личните Ви данни.

Има ли други случаи, в които можем да споделим личните Ви данни?

Вашите лични данни се предоставят на трети лица и в следните случаи:

 • По искане на физическото лице, предоставило данните, субект на защитата на лични данни;
  • По искане на компетентни органи съгласно действащото законодателство на Република България и на Европейския Съюз и в изпълнение на данъчни закони.

Във всички горепосочени случаи, лицата на които предоставяме Вашите лични данни са декларирали, че предоставят адекватно ниво на защита на личните Ви данни, включително чуждестранните дружества, позиционирани в рамките на ЕС и ЕИП. По отношение на дружества, позиционирани извън рамките на ЕС и ЕИП, за всеки конкретен случай, съответното дружество гарантира, че предоставя адекватно ниво на защита на личните данни, спазвайки изискванията на европейското законодателство.

Администратора не осъществява и няма да осъществява трансфер на данни извън Европейския съюз.

Използване на „бисквитки“ (cookies policy)

Общи положения

„Бисквитките“ представляват малки текстови файлове, които се записват на Вашия компютър, когато се посещава уеб-страницата ни. В случай, че имате достъп до тази уеб-страница в друг момент, браузърът Ви изпраща обратно съдържанието на “бисквитките” на съответния предложител и по този начин позволява повторното идентифициране на терминалното устройство. Четенето на “бисквитките” ни позволява да проектираме нашата уеб-страница оптимално за Вас и Ви улеснява при използването й.

Деактивиране и изтриване на “бисквитки”.

Браузърът Ви позволява да изтриете всички “бисквитки” по всяко време. За да направите това, моля, обърнете се към помощните функции на Вашия браузър.
Изтриването на бисквитките може да доведе до това отделни функции на уеб-страницата ни вече да не бъдат достъпни за Вас.

Общ преглед на бисквитките, използвани от нас.

В този раздел можете да намерите общ преглед на “бисквитките”, които използваме.

Абсолютно необходими бисквитки

Определени “бисквитки” са необходими, за да можем сигурно да предоставим нашите услуги чрез уеб-страницата. Тази категория включва, напр.:
– “Бисквитки”, които идентифицират или удостоверяват нашите потребители;
– “Бисквитки”, които временно съхраняват определени потребителски данни (например съдържание на онлайн формуляр);
– “Бисквитки”, които съхраняват определени потребителски предпочитания (напр. настройки за търсене или настройки за език);
– “Бисквитки”, които съхраняват данни, за да осигурят безпрепятствено възпроизвеждане на видео или аудио съдържание.

Какви са Вашите права относно предоставените лични данни?

При спазване на българското и европейското законодателство, включително Регламент (ЕС) 2016/679 на ЕС и на Съвета (Общ Регламент за защита на личните данни – GDPR) относно защита на личните данни, можете да упражните следните права:

• Правото на достъп до личните данни, които 11 moons обработва за Вас и да получите копие от тях;
• Право да искате от 11 moons коригиране, в случай че установите неточности или необходимост от актуализация на личните Ви данни, като изпратите имейл на info@11-moons.com
• Право да искате блокиране на личните Ви данни или ограничаване на обработката на лични данни, в определените от закона и Регламента случаи;
• Право да искате заличаване т.е. изтриване на личните Ви данни от 11 moons, в случай че са налице условията за това.
• Правото да възразите срещу обработването на личните си данни за целите на директен маркетинг като използвате линка за „отписване“, който сме поместили във всеки имейл, изпратен до Вас, съдържащ рекламна информация за нашите продукти;
• Правото да възразите срещу предоставянето на личните си данни на трети лица, като изпратите имейл на електронната поща на 11 moons: info@11-moons.com или писмено заявление до посочения адрес в гр. София

 • Правото, когато пожелаете, да оттеглите даденото от Вас съгласие личните Ви данни да бъдат обработвани за целите, за които сте дали съгласие например за маркетинг, като изпратите имейл на info@11-moons.com
  • Право да отправите заявка за преносимост на личните Ви данни в структуриран, машинно-читаем формат, който е общоупотребяван;
  • Правото да отправите жалба или молба за защита на правата Ви пред Комисия за защита на личните данни, в случай че са налице предпоставките за това;

Можете да упражните всички права по всяко време на обработване на личните Ви данни.

Какво значи всяко от горните права?

Право на достъп до личните данни.

Това право Ви дава възможност да получите информация относно данните, които идентифицират администратора и неговия представител, целите на обработването на личните данни, получателите или категориите получатели, на които могат да бъдат разкрити данните, данни за задължителния или доброволния характер на предоставяне на данните и последиците от отказ за предоставянето им, както и информация за правото на достъп и правото на коригиране на събраните данни.

Данните не се предоставят, когато физическото лице, за което се отнасят, вече разполага с тях или в закон съществува изрична забрана за предоставянето им.

Право на заличаване, достъп, коригиране, блокиране

Право по всяко време да поискате от администратора да заличи, коригира или блокира лични данни, обработването на които не отговаря на изискванията на ЗЗЛД, както и право да поискате от администратора да уведоми третите лица, на които са били разкрити личните данни за всяко заличаване, коригиране или блокиране, което е извършено, с изключение на случаите, когато това е невъзможно или е свързано с прекомерни усилия;

Право на възражение

Право на възражение пред администратора срещу обработването на личните данни на физическото лице при наличие на законово основание за това, както и срещу обработването и разкриването на трети лица на Вашите личните данни за целите на директния маркетинг. Вие имате право да бъде уведомени преди личните Ви данни да бъдат разкрити за пръв път на трети лица или използвани от тяхно име за целите на директния маркетинг, като имате право да възразите срещу такова разкриване или използване.

Право на преносимост

Когато обработването на лични данни става по автоматичен начин Вие имате правото да получавате отнасящите се до Вас лични данни, които сте предоставили на администратора, в структуриран, широко използван, пригоден за машинно четене и оперативно съвместим формат, и да ги предавате на друг администратор. Това право следва да се прилага, когато субектът на данни е предоставил личните данни въз основа на собственото си съгласие или обработването е необходимо поради договорно задължение. Правото не следва да се прилага, когато обработването се базира на правно основание, различно от съгласие или договор. Поради самото си естество това право не следва да бъде упражнявано по отношение на администратори, обработващи данни в изпълнение на обществените си задължения. Ето защо това право не следва да се прилага, когато обработването на личните данни е необходимо за спазване на правно задължение, на което е подчинен администраторът, или за изпълнение на задача от обществен интерес, или при упражняване на официално правомощие, предоставено на администратора. Правото на субекта на данни да предава или получава отнасящи се до него лични данни не поражда задължение за администраторите да възприемат или поддържат технически съвместими системи за обработване. Когато в определен пакет от лични данни е засегнат повече от един субект на данни, правото личните данни да бъдат получавани следва да не засяга правата и свободите на други субекти на данни в съответствие с настоящия регламент.

Право да отправите жалба или молба до Комисия за защита на личните данни

В случай на нарушаване на правата Ви имате право да сезирате Комисията за защита на личните данни в едногодишен срок от узнаване на нарушението, но не по-късно от пет години от извършването му. При нарушаване на правата Ви имате право да обжалвате действия и актове на администратора по съдебен ред или пред Върховния административен съд. Съдът не може да бъде сезиран, ако има висящо производство пред Комисията за същото нарушение или решение на КЗЛД относно същото нарушение е обжалвано и няма влязло в сила решение на съда.

Нарушения. Уведомяване за нарушения

Нарушение на сигурността на данни възниква, когато личните данни, за които .администратора отговаря, са засегнати от инцидент със сигурността, в резултат на който се нарушава поверителността, наличието или целостта на личните данни. В този смисъл, нарушение на данните възниква, когато има нарушение на сигурността, водещо до инцидентно или незаконно унищожаване, загуба, изменение, нерегламентирано разкриване на данни, които се предават, съхраняват или по друг начин се обработват.

 

В случай на нарушение на сигурността на личните данни незабавно следва да се уведомите администратора, като използвате посочените по-горе контакти

Оценка на нарушенията

След като съответният служител   получи информация за извършено нарушение, то трябва да определи дали съответното събитие представлява нарушение на лични данни и да уведоми управителите на Администратора за събитието (в случай, че те не знаят).

В случай на нарушение на сигурността на личните данни, което съществува вероятност да породи риск за правата и свободите на физическите лица, Администраторът (чрез съответния служител), без ненужно забавяне и когато това е осъществимо – не по-късно от 72 часа след като е разбрал за него, уведомява за нарушението Комисията за защита на личните данни.

Когато и доколкото не е възможно информацията да се подаде едновременно, информацията може да се подаде поетапно без по-нататъшно ненужно забавяне.

Когато има вероятност нарушението на сигурността на личните данни да породи висок риск за правата и свободите на физическите лица, Администраторът без ненужно забавяне, съобщава на субекта за нарушението.

Администраторът документира всяко нарушение на сигурността на личните данни, включително фактите свързани с нарушението, последиците от него и предприетите действия за справяне с него.

Промени в Практиките за поверителност

При промени, изискващи съгласие или информиране на субектите на лични данни, поемаме ангажимент, че за всички такива промени ще Ви уведомим с изпращане на писмо по електронен път (e-mail) на предоставената от Вас електронна поща.

За всички несъществени, т.е. незасягащи промяна в целите или основанията на обработката на личните Ви данни, ще Ви уведомим чрез актуализация на уеб страницата на 11 moons на Практиките, като можете винаги да се информирате за актуалността им чрез посочената най-отдолу в този документ дата на приемане и версия на документа.

Така ще Ви бъде предоставена възможност да преустановите използването на някои или всички услуги и/или да се възползвате от правата си, част от които са посочени изрично по-горе. В допълнение ще вземем всички възможни мерки за осведомяване в случай на промени относно защитата на лични данни като поставим съобщение в офиса и на уеб портала на 11 moons.

Тези политики за поверителност са приети и в сила от 11 moons от 25 май 2018 г.

 

 

 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
[]