Домашен ритуал на новолуние

За да разберем първо ефектите на Луната върху нас, трябва да разберем астрологичното значение на Луната във физическия контекст. Луната контролира приливите и отливите на океана и влияе на реакциите на всички разнообразни живи същества. Наблюдава се също, че влияе и върху умовете и емоциите ни. 

По време на Новолуние небето е тъмно, защото Луната е между Земята и Слънцето. А тя символизира скритото, дълбинното, женското, интуицията и инстинките ни. Всяко Новолуние е момент на сеитба, но и притихване, потапяне в тъмния извор в нас, от който да изплуваме с нарастващата Луна по-осъзнати и разбиращи себе си. 

Новолунието контролира нашия ум и емоции и ни кара да имитираме поведението му. Подобно на отсъствието на светлината на Слънцето, отразяваща се от Луната, нашата осъзнатост става лесно помрачена и скрита от поглед – особено около емоционални и първични въпроси. Въпреки че новолунието може да е скрито от погледа, ние никога не трябва да подценяваме мощното му влияние върху нас.

Ние от 11 Луни отдавна използваме мощните лунни цикли и създадохме етеричните си смеси за чакрите и 4 -те масла за женския цикъл по време на едно мощно януарско Новолуние преди 4 години. Това беше мистичен процес, в който рецептите буквално ни бяха нашепвани от скритата Луна. Разбира се комбинирахме тези интуитивни послания със солидна доза проучване и знания за комбинирането на маслата за получаване на синергичен ефект. Но самият процес спокойно можем да наречем ароматна магия, която и до днес работи безотказно. 

И тъй като сме убедени в мистичната сила на новолунната енергия те каним тази или някоя от следващите 3 вечери да си организираш един домашен ритуал, в който да притихнеш и да си поговориш с Душата си, която единствена може да ти даде най-точни насоки по всички теми, които те вълнуват. 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
[]