Какво прави днес? Как изглеждат дните от ежедневието ти? Как прекарваш времето си, в какво инвестираш енергията си? 

А сега затвори очи и си представи мечтаният живот. Има ли допирни точки, или пропастта между двете зее като огромна яма? 

И така това, което правим на Новолуние е  да начертаем пътя от реалния до мечтания живот. Защо ли? Ами защото мечтите са горивото на живота. Те ни движат напред, те ни помагат да се опознаем и да отсеем истински важните неща в живота ни. Мечтите ни приближават до предопределението на душата, като едни нежни нашепвания от дълбините и. 

И така защо да се ограничаваме с реалност, която ни притиска, след като Вселената е пълна с безкрайни портали, зад които се разпростират различни реалности?

Защо продължаваме да живеем с митове, които са като ехо от миналото? 

Мит № 1 Не съм готов. 

Това е един от най-големите митове, които ежедневно спират множество хора да упражняват правото си на творци. Докато си вкарваме тази програма в подсъзнанието ние бавно се отдалечаваме от мечтата си. Защото ако чакаме да станем готови, ще има да чакаме до края на живота си. Всичко може да започне още сега, да още в този момент. 

Стъпка № 1  Започни веднага 

Това не означава иницииране на някакво действие, а просто смяна на вътрешната нагласа. Всичко започва от вътре и бавно преобразява и външната реалност. Смени фокуса от липсата на готовност към всичко онова, което може да бъде направено на този етап. Например ако желаеш да бъдеш някакъв вид учител, започни да споделяш с хората знанията си в неформална среда, така че да не чувстваш товара на нуждата да се представиш добре. Ако искаш някаква конкретна работа, която изисква допълнителна квалификация – започни да търсиш без да се ограничаваш с липсата на ресурси, които може да изпитваш в този момент. Просто направи една малка крачка. Ние имаме специална етерична смес – Нова луна, която подкрепя всяко ново начало и съдържа лимон евкалипт, индрише и мента. Ако разполагаш с някое от тези масла може още сега да го вдишаш и да усетиш прилива на сили и ентусиазъм, които те обземат. 

Всичко започва сега, не го отлагай. 

Мит № 2 Мога да направя грешка

Това за съжаление е един от най-разпространените митове, които държат много хора в плена на пасивността. Самата идея, че можем да направим грешка идва от детството ни, когато сме били спирани, контрирани, засрамвани, наказвани, овиквани и незачитани като индивиди. Това създава чувството в нас, че трябва да бъдем съвършени, за да инициираме каквото и да е. Тази динамика е много свързана с 1вия мит за липсата на готовност. Така тези две твърдения си партнират и служат за спирачки на нашия успех. 

Стъпка № 2 – Позволи си да направиш грешка и спри да я наричаш така

В случая идеята е да направиш нещо, което определяш като грешка, само за да видиш, че света няма да рухне в този момент. Ако ти хареса – повтори. Спри да наричаш действията си грешки – това е доста субективно изявление. Твоята грешка за някой друго може да е най-правилния ход в дадена ситуация. Започни да гледаш на действията си по-безпристрастно – като на действие, което води до определено последствие. Ако последствието е тежко за теб, пак не го наричай грешка, а ценен урок. 

Мит № 3 Точно на мен никога няма да се случи нещо толкова хубаво

Кажи го още 20 пъти и със сигурност ще стане точно така. Това твърдение е колективно и посято в подсъзнанието ни с изрази, като “Много хубаво не е на хубаво”. 

Стъпка № 3

Добре, че Мечо Пух излиза с контра твърдение да смекчи малко нещата – Колкото повече, толкова повече. Можем да го перефразираме – Колкото по-хубаво, толкова по-хубаво. Като ти се случи нещо хубаво, спри и благодари. Попий хубавата вибрация и усещането, че точно ти го заслужаваш. Ако се върне усещането за провал или грозяща опасност, с което много хора живеят – започни да осъзнаваш наличието на тази тъмна енергия в теб. Това е много първично и живее в нас още от племенните ни деди, когато нападенията са били ежедневие. 

И така какво чакаш – вземи красив тефтер или празен лист и използвай това новолуние, за да фокусираш енергията си и да манифестираш желаното. Ние ти казваме – готов си, грешките не съществуват и всичко хубаво, което можеш да си представиш е твое! 

Важното е докато пишеш да изпитваш благодарност за всичко, което е било и да се отвориш за всичко, което ще бъде. Пиши в сегашно време, сякаш тази реалност вече е факт! 

Позволи на Нова луна да те подкрепи в процеса на манифестиране. Ароматите влияят на лимбичния дял на нервната система и са свързани със спомените и емоциите. Потопи се в приятните спомени за всичко, което е работело добре в живота ти и измечтай всичко, което ще те подхрани и ще те изстреля директно в мечтаната реалност. Ти можеш, защото си Творец! 

автор: Деви (Теодора Рачева)