Чародействай на пълнолуние

Освен във физичния и видим свят, слънцето и луната имат въздействие и върху телата ни ,различни от физическото. Слънцето и луната излъчват вълни с различни честоти, които имат въздействие както върху процесите на Земята, така и  върху процесите в нашето тяло. Това предизвиква и пикове и спадове на нашите емоции, поведение и съзнание.

Слънцето е представител на нашия „външен свят“, нашата същност и его. То е представител на това как „свети нашата светлина“ в света, на настоящия момент, нашата Ян енергия и на арехитипа на мъжа в поведенията ни. Слънцето ни дава сила, кураж и осветлява Душата ни.

Луната от своя страна е представител на нашия „вътрешен сват“, нашите скрити емоции, желания, сянката ни, страховете ни и мечтите ни. Тя е представител на нашите чувства, подсъзнателни вярвания, миналото, ин или арехетипа на жената в нас. Луната ни предлага способността да чувстваме и да се учим от миналото си, да отключим потенциала си и да покажем нашето присъствие.

Пълнолунието маркира средата на 29тия ден от лунния цикъл. По време на Пълнолуние луната е точно срещу слънцето, напълно огрята от светлината му.Това може да доведе до напрежение в енергията, но и е много голям потенциал енергиите Ин и Ян да са в естествения си баланс.

Енергията на луната е засилена, което води до усилване на нашите емоции, чувства, ментални процеси, мечти и др. Когато Слънцето и Луната са една срещу друга това може да причини напрежение, но в същото време може да засили визията и възможностите да покажем потенциала си. Това е много силно време  за наслада от красотата на живота и благодарност за всичко, което сме дали на света и той е дал на нас. Периодът е много силен за да се освободим от всички аспекти на живота си, които не служат на висшия смисъл на Душата ни.

За жената и нейния цикъл енергията на пълнолунието символизира началото на овулацията. Това представлява вида на енергията, честотата и вибрациите, изпитвани през плодородния период в нашия вътрешен личен цикъл: точно като пълната луна – ярка, сияйна и експанзивна, пълна с яснота и красота. Ние от 11 луни създадохме етеричната смес “Магнетична луна”. Маслото ще увеличи още повече твоята привлекателност. Нежният флорален аромат с приятни цитрусови връхни нотки ще те накара да се чувстваш като Жената в своята стихия – магьосница, която получава всичко, което пожелае.

Предлагаме ти и няколко ритуала по пълнолуние:

“Лунна Баня”

Пълнолунието е много подходящ момент за „лунна баня“ – да седнем под светлината на луната и да медитираме. С вдишване позволете на лунната светлина да затопли Сърцето във вас и да разшири красотата на настоящия момент, а с издишване да позволим на светлината на луната да освободи всичко ненужно за нас.

Медитации със свещи

Този период от лунния цикъл е много подходящ за всякакви медитации и практики със свещи. Според нуждите ви и какво искате да привлечете в живота си може да подпомогнете процеса и като изберете подходящ цвят свещ:

  • Бели свещи– чистота, невинност, мир, ангелска подкрепа, връзка с Душата.
  • Червени свещи – страст, енергия, жизненост, ентусиазъм, физическа любов, смелост.
  • Розови свещи– прошка, нежна любов, себелюбов, романтична любов, нежност и мекота, топлина.
  • Зелени свещи– финансов успех, природна връзка, плодородие, младост, благополучие, амбиция.
  • Виолетови или пурпурни свещи– духовност, медитация, мистика, мъдрост, трансцеденталност, пречистване, защита.
  • Златни свещи– блясък, успех, чар, увереност, бърз успех, изгряване на талантите, пълна реализация на потенциалите.
  • Сребърни или сиви свещи– стабилност, пречистване, медитация, неутралност и непривързаност.
  • Черни свещи– връзка с подсъзнанието, тета- състояния, протекция.

Ето и нашето предложение за ритуал за привличане на изобилие:

Трябва ви зелена свещ и най-големите банкноти, с които разполагате. Седнете на уютно и спокойно място в дома, където няма да бъдете безпокоени и оставете телефона настрана. Запалете зелената свещ и вземете една голяма банкнота между двете си длани, които се докосват пред сърцето. Почувствайте какво е отношението ви към парите. Дали гледате на тях през филтри и предразсъдъци, дали имате дълбокото усещане, че са мръсни и ще ви покварят. Ако усещате нещо различно от благодарност и обич към парите, докато ги държите им кажете – “Съжалявам, че съм имал/а предразсъдъци към вас. Сега ви каня да сте част от живота ми. “ Сега нека пред очите ви изплува една сума, която може да толерирате на месец. Хубаво е тя да е с поне 1000лв повече от настоящите ви доходи, за да имате стремеж. Колкото повече визуализирате тази сума, толкова по-реална ще става тя в представите ви и след това е само въпрос на време да се манифестира и в живота. Наблюдавайте телесните си усещания, те са индикация за вашите дълбоки вярвания. Ако усетите топлина между дланите си и приятно усещане в сърцето си, значи сте извършили правилно ритуала. След това може да подредите парите около зелената свещ под формата на красива мандала, както е на снимката или според вашия личен усет. Важното е да свържете парите с красотата и усещането, че те са неразделна част от Източника, точно както всички ние. Ако имате прозорец, през който влиза лунната светлина, оставете така парите през нощта. Нека зелената свещ гори достатъчно дълго, а преди да си легнете я угасете и на сутринта може пак да я запалите преди работа. Може да оставите зелената свещ на олтара си, заедно с една банкнота и всеки път като палите свещта да си казвате: Парите ми се умножават Парите ми помагат Парите ме извисяват.

Този ритуал може да бъде адаптиран, според настоящата ви нужда. Чувствайте се свободни да конструирате собствен ритуал на база на вашите лични усещания. Това, което ви е нужно са свещ в определен цвят, кристал, вода, ароматна клечка или нещо друго за кадене, като паoло санто, копал, салвия. Важно е да си вземете душ и да изчистите пространството, в което ще извършите ритуала. Може да отворите пространството, като запалите това, с което ще кадите и се обърнете към 4-те посоки на света + нагоре към Небето, надолу към Земята и навътре към Сърцето. Докато кадите изричате следните думи: Още една година отмина. Още един 10 годишен цикъл завършва. Аз почитам и благодаря за всичко, което преживях и научих. За всичко, което дойде в живота ми и зa това, което си отиде също. Аз почитам моя път и този на другите и се прекланям пред Съдбата си и тази на другите. Сега аз оставям за претопяване в светлината всичко, което не резонира на честотите на най-висшия план на Душата ми. Аз съм пречистен/а, изцелен/а и цялостен/а. Пространството е пречистено, заредено и отворено.

За край на ритуала, след като сте написали това, което желаете да пуснете и /или реализирате, вдигате листа към пълната Луна и изричате: Лунна майко на нощта, усили моята честота , синхронизирай ме с Космоса разкрий личните ми чудеса.

Писмо за приключване и пускане 

Всеки има в живота си един човек, с когото взаимоотношенията са трудни и токсични. Всяко Пълнолуние ни дава шанс да приключим тези взаимоотношения чрез написване на писмо. Вземете празен лист и химикал, седнете спокойно, запалете свещи и поемете няколко пъти дълбоко дъх. Свържете се с болката, гнева, неудовлетворението – всичко, което изпитвате като се сетите за този човек и започнете да пишете. Оставете от вас да се излива всичко, което иначе държите вътре и ви трови. Пишете без цензура, споделете колко сте наранени или обидени. Когато напишете писмото го погледнете и усетете как тази отрова е изтекла от вас. Изгорете писмото и разпръснете пепелта с думите: Благославям те. Благодаря ти. Пускам те. Отдъхнете си и си живейте живота.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
[]