Moon Cycle – цикличността на женското тяло

Знаеш ли, че всеки месец тялото ти преминава през четири различни фази, които влияят на хормоните ти? Ние жените, също като луната, преминаваме през 4-седмичен цикъл. Всяка седмица хормоналния ни баланс се променя, а с него и мозъчната ни химия. За да можем да реализираме Женския си потенциал и да достигнем до Висшата си същност, трябва да познаваме тези 4 фази и да знаем как да се възползваме от всяка от тях.

Ние от 11 Moons създадохме специални етерични смеси за всяка една от тези 4 фази. Използвай нашите масла, за да установиш дълбока и интимна връзка с тялото си и да имаш достъп до огромни запаси от енергия, виталност и яснота.

Първата фаза от този 4-седмичен цикъл е фолекулярната. Тя настъпва веднага след края на менструацията ти. По време на тази първа седмица тялото ти започва процес на обновление и производство на нови яйцеклетки. Това е времето новото начало – прекрасен момент да мечтаеш, да правиш големи планове за бъдещето и да започнеш на чисто.

Етеричната смес, която ти предлагаме за тази фаза от Лунния ти цикъл се нарича Нова Луна. Тя ще те зареди и фокусира. Ще те изпълни с жизненост и ще те стимулира да действаш по осъществяването на мечтите ти.

Втората фаза от 4-седмичния ти цикъл е овулацията. Това е периодът, в който се чувстваш и изглеждаш най-женствена и сексапилна. Когато си в овулация, комуникацията е силната ти страна и никой не може да каже „Не“ на желанията ти.

Етеричната смес Магнетична Луна ще увеличи още повече привлекателността ти. Нежният флорален аромат с приятни цитрусови връхни нотки ще те накара да се чувстваш като Жена в стихията си – магьосница, която получава всичко, което пожелае.

Третата фаза от 4-седмичния ти Лунен цикъл е известна като лутеалната. Това е фазата, в която много жени изпитват симпотми на ПМС. През тази седмица си ориентирана към детайлите. Това е перфектното време да подредиш дома си и да изхвърлиш всичко ненужно.

Етеричната смес Синя Луна е създадена специално, за да облекчи предменструалните ти болки и да успокои ума ти. Използвай тази смес, когато изпитваш симптоми на ПМС като раздразнение, депресивност и засилено чувство на глад.

Четвъртата и последна фаза от Лунния ти цикъл е менструацията. В този момент двете ти полукълба осъществяват много силна връзка помежду си. Това е перфектното време да се впуснеш дълбоко в телесните си усещания и да си направиш равносметка как са преминали последните 3 седмици.

Етерична смес Червена Луна ще те поведе на вълнуващо приключение в дълбините на психиката ти и телесните ти усещания. Това, което трябва да направиш е да се отпуснеш и да позволиш на процеса да се случи.

Снимки: Pinterest, личен архив

Вашият коментар

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
[]