Портал към новото съзнание

Порталът 11:11 е 11-ият ден от 11-ия месец, който е този 11 ноември. Ние също сме в 4 честотна година (2 + 0 + 2+ 0 = 4 – числото на материята, Земята, институциите) и като се съберат 1+1+1+1+2+0+2+0 се получава 8, което държи честотата на моментално проявление – каквото повикало, такова се обадило. Това, което мислим и как действаме, е това, което излагаме във Вселената и Вселената веднага го отразява обратно, защото трябва да спазваме космическите закони, особено закона за причината и следствието, който тази честота представлява. 8 също представлява безкрайност, вечност. Можем да разгледаме нумерологично и две огледални 4 – ки 1+1+1+1 и 2+0+2+0, което означава, че материята има възможност на този ден да се огледа в себе си и да осъзнае вибрационната си структура. Като погледнем към другите в този ден да виждаме не просто тела, а вечни души, които живеят в тела временно.

Ние от 11 луни сме избрали това мощно число за стълб на нашето име, защото носим заряда на новата енергия – служим на жената и нейните цикли с мощни природни средства. Нашата мисия е да завърнем всяка жена към нейната изначална натурална същност, да я свържем с външното проявление на природата и да и припомним, че и нейното тяло минава през цикли и сезони, точно като външната природа. Тоест жената е природа.
Като добавим и нашите 11 луни, за нас 11 ноември се превръща в троен портал 11:11:11.

11:11 представлява лесен достъп до висшите сфери на Духа, за да можете да подкрепите процеса на възнесението си, да разширите съзнанието си и да се докоснете до дълбоки прозрения на душата за самолечение.
В нумерологията числото 11 се счита за главно число. Счита се за най-интуитивното число и носи силни кодове за посвещение, психически способности, духовност и просветление.
11 също носи кодовете за освобождение, премахване на стари навици, изчистване на негативизма и пристъпване към нещо ново. Става въпрос за трансформиране на старото и себе си в ново творение. Възможен става достъпът до най-висшата светлина на Духа и пристъпване към по-голямата част от вашата истина и заявяване на възможното осветление, разширяване и духовна любов.
Вибрационно, универсалните енергии зад 11:11 се стремят да ви подкрепят в израстването …

Всяко число, точно както всяка душа, носи различен енергиен подпис. Те / ние всеки притежаваме свой собствен уникален смисъл и резонанс и активираме различни енергии един в друг и в цялото съществуване. Точно както някои души ви движат повече от други и могат да предизвикат неща във вас, други не могат, определени числа и / или повторения на числа и последователности също държат ключовете за отключване на части от вашата ДНК и истинския потенциал. 11:11 е чудесен пример за това.

11:11 се оказва едно от онези мощни числа, които помагат за вашата лична трансформация и много повече същества започват да го осъзнават в този момент, защото сме във време на огромна промяна и промяна и на повишаване на масовото съзнание. 11:11 понякога е известен като код за събуждане или код на съзнанието, код на възнесението или код на активиране. Обикновено е първата последователност от повтарящи се числа, които човек ще види и разбере, когато първо започне да се събужда, а след това обикновено следват други повторения и последователности, които човек започва да осъзнава, като например 444, 777, 1234, 888, 2222 и т.н. тази честота активира определени невронни пътища и кодове във вашето същество, за да ви помогне да се събудите.

Номер едно представлява единство. А то е това, към което тази Вселена се опитва да се върне. Това е вашата цел да бъдете – в истинската си същност сме едно цяло с всичко и всичко е едно и вътре в нас. Ние не сме отделени от всяко живо същество. Всички ние носим в себе си един и същ потенциал и една и съща божествена любов, която е искрата на цялото творение. Номер едно също така представлява ново начало и нов потенциал, творение, смелост, напористост, постижения и т.н.

11:11 също е огледало на числото 11, а в нашия случай тройно огледало. Това може да ни напомни да видим същата божественост, която е вътре в нас във всичко, с което се сблъскваме. Да осъзнаем, че всеки, когото срещаме, е само отражение на собственото ни възприятие. Когато носим красота в себе си, намираме красота в другите, а когато носим в себе си омраза или гняв, виждаме това в света. Бъдете наясно с това, което виждате там, защото това е пряко отражение на това, което чувствате тук вътре.

11:11 е 1 увеличено с 4, което го прави изключително мощен израз. 11:11 е тук, за да ни напомни за истинската ни същност, която е въплътен дух. Порталът 11:11:11 ни отвежда до период на огромно обновяване на нашия дух и по-голяма божествена връзка с източника / създателя. Ние можем да получим повече яснота относно целта си тук и спомен за това кои сме наистина като красив израз на любов.

Но ние знаем, че просветлението и възнесението стават само чрез интегриране на природата в нас, тоест тялото ни. То ни е дадено точно с тази цел – да го пречистим, да го илюминираме и да го превърнем във фино вибрирационен организъм, който си е спомнил своята по-голяма принадлежност и се припознава като космически жител.

Като зърнете какво наистина е възможно да създадете и преживеете в живота си и пуснете всичко, което стои на пътя и ви пречи да подравнявате и въплъщавате най-живите възможности за вашия живот.

Но от вас зависи да ги заявите!

Целият потенциал за растеж и трансформация е тук и чака … Но вие сте този, който трябва да се настрои!

Желаете ли?

За да ви предложим подкрепа в настройването на рафинираните състояния на съзнанието, божественото благополучие и повишеното осъзнаване, които кодовете 11:11 могат да донесат ние ви предлагаме подарък към всяко закупено масло на този ден – медитация с божествения глас на нашата създателка Деви. И това не е всичко – ще има много бонуси и отстъпки.

маслата Чистота и истина, Ясно виждане и Буда съзнание – всяко с 10% отстъпка

маслата Чистота и истина, Ясно виждане и Буда съзнание в пакет с 20% отстъпка и подарък медитация

11 луни ти препоръчва за този портал да използваш едно от трите масла (или и трите), които те свързват с фините светове:

Какво е подходящо да правите на този ден:

1. Пречистете се – себе си и материалното пространство около вас. Изкъпете се сутринта и си направете ритуал за пречистване – намажете се с етерични масла, окадете с ароматни смоли или паоло санто, или запалете ароматна клечка или арома лампа;
2. Яжте лека и растителна храна през този ден;
3. Опитайте се да се улавяте негативните мисли и да поддържате вниманието си върху това, което ви вдъхновява;
4. Вечерта слушайте медитацията – подарък и напишете всичко, за което сте благодарни до този момент;
5. Напишете или нарисувайте на един лист всичко, на което бихте посветили времето си, ако не трябваше да работите за пари.

Радваме се да споделим с вас този невероятен празник 11:11:11 за активиране на висшите ви психични способности.

Вижте повече за промоцията ни ТУК.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
[]