И на нас не ни се вярва, но есента официално е тук. А с нея идва и естественото забавяне, притихване и нуждата да се обърнем навътре. От друга страна, по-хладните дни създават предпоставка да се разболяваме по-лесно, да сме по-летаргични и по-склонни към меланхолия. Не можем да се борим с природата, но можем да използваме нейните дарове, за да се погрижим за себе си. Как? С нашия Аура Спрей, разбира се.

Приеми

Малко са тези от нас, които с лекота и усмивка приемат захладняването на времето. Всички метаем за вечно лято, слънчеви лъчи и боси крака. Но сента идва със своите дарове. Можеш ли да ги видиш и да им се насладиш? Аура Спрей съдържа масла от хвойна, карамфил и розмарин. На физически план те действат детокисикиращо и загряващо и пречистват организма ни от всичко, което през лятото е дошло в повече. На енергийно ниво тези масла са свързани с фините процеси на промяна, притихване, навлизане в нощта и с естествената равносметка, която настъпва през този сезон.

Притихни

Притихването не означава да спрем всякаква активност. То е вътрешно състояние на интроспекция и наблюдение. Притихването ни дава възможност да видим какво от нещата, които ни заобикалят е наистина наше. Случва ли ти се да се чувстваш изморен след комуникация с определен човек? Трудно ли ти е да прекарваш много време сред големи групи хора? Ужасяваш ли се от публичните изяви? Притихването ти дава възможност да видиш как това, което идва отвън променя вътрешната ти картина и да избереш кое от всичко случващо се искаш да запазиш. За онова, което не е в твоя обсег на приятно и полезно има Аура Спрей. Както името му подсеща, този продукт е създаден, за да уплътнява и разширява личното ни аурично поле. Така сме предпазени от негативните външния влияния и можем да присъстваме в света с по-голяма лекота.

Погрижи се за себе си

Хладните дни все още се броят на пръстите на едната ти ръка, а колегите в офиса вече са болни? Детето ти се връща в детската и ти е омръзнало да боледува през месец? Всички масла в Аура Спрей имат мощно изчистващо, загряващо и антисептично действие. Вдишването им при напръскването е директна стимулация за имунната система. С тях не можеш да предозираш или да получиш неприятни странични ефекти, а резултатът от използването им е моментален.

Как работят етеричните масла в борбата с вирусите и настинките?

Етеричните масла имат много малки молекули, които с лекота достигат до кръвопотока при вдишване или полагане върху кожата. Те се свързват с молекулите на вируса или бактерията и ги оксидират. При този процес патогенните молекули загиват. Хубавата новина е, че в процеса етеричните масла не убиват здравите молекули и не пречат на работата на полезните бактерии (пробиотици). Най-добрият вариант е да ги използваш превантивно като естествен имуностимулант, но много от тях (чаено дърво, евкалипт, хвойна, портокал) са изключително ефективни при настинка, сезонен вирус или грип.

Готов/а ли си да се погрижиш за физическото си здраве и енергийното си благосъстояние?