Защо нашите масла са в био контейнери MIRON?

Решавайки да предлагаме истински и качествени вибрационни масла, помислихме изключително сериозно по въпроса за тяхното съхранение. След внимателно проучване на всички възможности се спряхме на стъклото на MIRON, за да се възползваме от неговите превъзходни свойства за запазване на продуктите.

Стъклото на MIRON е различно от всяка друга типична стъклена бутилка. Био контейнерите от стъкло MIRON се отличават с високото си качество и осигуряват на продуктите оптимална защита срещу вредните ефекти на светлината. Другите стъкла пропускат цялата или по-голямата част от видимата светлина, която променя качествено съдържанието на продукта и започват различни процеси на разпадане. Освен това стъклото MIRON увеличава срока на годност на продуктите и удължава тяхната ефикасност.

Всъщност тайната на виолетовото стъкло Miron се основава на виолетовия спектрален диапазон (720-770 Bio herz), който може да активира постоянно молекулярната структура и лечебните енергии на веществата. През октомври 1997 г. Институтът на д-р Дитер Кнап в Митенвалд, Германия ясно потвърждава ефективността на виолетовото стъкло MIRON. След 36 дни съхранение в кехлибарено стъкло (Снимка A) се наблюдава отделна загуба на енергия от глобулите на съдържанието, тъй като кехлибареното стъкло не защитава съдържанието от светлината. В стъклото на MIRON (Снимка 2) енергията се запазва, защото виолетовото стъкло защитава съдържанието от светлината. Съдържанието е силно, хармонично и жизнено.

Именно начинът на съхранение е една от причините да наричаме нашите масла високо вибрационни. Освен, че се съхраняват в тези фантастични био контейнери, те се приготвят в лаборатория с най-висок стандарт и готовият продукт прекарва минимум 12 часа в кристална мандала, която канализира допълнително лечебни космически енергии. Така ти, тук на Земята, имаш всички причини да се чувстваш фантастично, космично или „фанкосмично”.

Всички продукти на 11 moons се нанасят чрез стъклени рол-они, които не окисляват маслата и имат много приятен допир при нанасяне.

Вашият коментар

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
[]